Viisi Penniä – hyvän maun puolesta jo vuodesta 1956

Hyvät  asiakkaamme!

Olemme sulkeneet ovemme toistaiseksi koronaviruksesta johtuen! Toivomme pikaista paluuta arkeen! Siihen asti terveyttä ja hyvinvointia kaikille!

---------------

Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Viisi Penniä avasi ovensa Töölön tullin viereen vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.

Tämän päivän Viisi Penniä on yhtenäinen ja perinteitä kunnioittava olut- ja ruokaravintola. Yhdessäoloon houkutteleva alakerta sekä viihtyisä toinen kerros tarjoavat luontevan miljöön seurusteluun, oluiden ja viinien nautiskeluun sekä maukkaaseen ruokailuun.

Janoisia asiakkaita palvelevat 20 oluthanan rivistö sekä monipuoliset viski- ja viinivalikoimat. Pullo-oluita ja siidereitä on tarjolla lähes 160 erilaista, sekä aito real ale -hana.

Viiden Pennin keittiön perusta on perinteisissä raaka-aineissa ja suomalaisuudessa. Lounaalla ovat tarjolla salaatti- ja keittobuffetin ohella päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat. Viiden Pennin à la carte -lista elää sesongin mukaan. Henkilökunta kertoo mieluusti annoksille olut- ja viinisuositukset.
Kerro kavereille: