Viisi Penniä – hyvän maun puolesta jo vuodesta 1956

Viisi Penniä uudistuu!
Olut- ja ruokaravintola Viidellä Pennillä on kunniakas historia takanaan. Helsingin Tullinpuomissa sijaitseva Viisi Penniä on yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista Suomessa. Nyt merkittävä vaihe Taka-Töölön tutun oluttuvan ja ruokapaikan elämänkaaressa jää taakse, kun kortteliravintola muuttuu nykyaikaiseksi ja laadukkaaksi panimoravintolaksi.

Viiden Pennin kellarikerroksiin rakentuva panimo, Mad Hopper Brewing Company, etenee lähes alkuperäisessä aikataulussaan. Remontti panimotilaksi on laiteasennuksia vaille valmis.

Panimolaitteet ovat matkalla Suomeen ja niiden asentaminen alkaa ensi viikolla. Osa panimosta tulee yleisön nähtäville ravintolan puolelle. Panimoravintola Viisi Penniä avaa ovensa kolmen viikon kuluttua. Ensimmäiset Mad Hopper -panimon oluet ovat ma


Olut- ja ruokaravintola Viidellä Pennillä on kunniakas historia takanaan. Helsingin Tullinpuomissa sijaitseva Viisi Penniä on yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista Suomessa. Nyt merkittävä vaihe Taka-Töölön tutun oluttuvan ja ruokapaikan elämänkaaressa jää taakse, kun kortteliravi istettavissa huhtikuun puolivälin jälkeen.

”Otamme kerralla jättiharppauksen kohti Viiden Pennin uutta tulevaisuutta. Maanantaina alkava remontin myötä tuomme ravintolan 2020-luvulle. Rakennamme Viidestä Pennistä ja Mad Hopperista modernin panimo- ja ruokaravintolan, jossa hyvät maut, laadukkaat tuotteet sekä asiakasta arvostava palvelu ovat keskeisessä roolissa”, sanoo Viiden Pennin ja Mad Hopper Brewngin taustalla olevan Onniravintoloiden toimitusjohtaja Gianjot ”Dollar” Singh.

Kerro kavereille: