MAANANTAI 10.11.

Samet­tista kuk­ka­kaa­li­keittoa (L,G)
Uunissa paah­dettua meri­lohta ja sme­ta­na­kuor­ru­tusta (L,G)
Kant­ta­relli-jalo­to­fu­pastaa (L)
Peru­na­mu­hen­nosta (L,G)
Uuni­juu­reksia (L,G)

TIISTAI 11.11.

Maa-arti­sok­ka­keittoa (L,G)
Por­saan­leik­keitä (L) ja Pennin lempeän tulista chi­li­ma­jo­neesia (L,G)
Avo­ka­do­ri­sottoa (L,G)
Paah­dettuja kas­viksia (V,G)
Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G)

KESKIVIIKKO 12.11.

Pehmeää kas­vis­so­se­keittoa (L,G)
Nau­danliha-lasagnea (L)
Punaista currya thai-kas­vik­sista ja soi­ja­pa­vuista (V,G)
Bas­ma­ti­riisiä (L,G)

TORSTAI 13.11.

Her­ne­keittoa (V,G)
Perin­teistä nau­dan­li­ha­mu­re­ketta ker­ma­kas­tik­keessa (L,G)
Pasta Arra­biataa tofulla (V)
Peru­na­mu­hen­nosta (L,G)
Hau­du­tettua ruusu­kaalia (V,G)

PERJANTAI 14.11.

Ker­maista lohi­keittoa (L,G)
Pane­roituja broi­lerin sisä­fi­leitä (L) ja curry-man­go­ma­jo­neesia (L,G)
Sei­tan­lastuja ja kebab-kas­ti­ketta (V)
Bas­ma­ti­riisiä (L,G)
Kou­ru­rans­ka­laisia (V,G)